Interview Ron

Het succes van de restaurants van Ron Gastrobar is maar aan één ding te danken: passie! Passie voor horeca, ondernemen en natuurlijk een passie voor koken.
passie-voor-koken1-q9n4gk0g5rnwaflmp9fwgtpc6q9j255wjc8j2t5dkw

Het succes van de restaurants van Ron Gastrobar is maar aan één ding te danken: passie! Passie voor horeca, ondernemen en natuurlijk een passie voor koken.

Bij de vraag waar deze passie vandaan komt, hoeft Ron niet zo lang na te denken. “Toen ik begon met mijn stage bij La Ciboulette raakte ik gefascineerd door het complete proces. Van ingrediënt tot het uiteindelijke gerecht. De eigenaar van het restaurant ging naar de markt om de producten te halen, kwam terug met bijvoorbeeld paddenstoelen en maakte daar dan soep van. Toen dacht ik: je kunt echt van alles íets maken.”

Naast de fascinerende wereld van culinaire creaties is Ron betoverd geraakt door verschillende smaken die samenkomen. “Ik stond ook twee avonden in de spoelkeuken. Dan kwamen de pannetjes binnen om af te wassen, maar ging ik eerst stiekem de sauzen proeven. Ik kan me nog precies die smaken voor de geest halen!” Zo zie je maar hoe lang een smaakervaring blijft hangen…

Deze diepgewortelde passie en zijn liefde voor de stad Amsterdam zijn samen de bron geweest voor het Ron Gastrobar-concept. Mensen die lekker recht door zee zijn en zeggen waar het op staat, daar kan Ron wel wat mee. Dit staat volgens hem ook symbool voor de stad Amsterdam; ongecompliceerd, no-nonsense en gepassioneerd. Zonder te veel regeltjes, als het aan Ron ligt.

Benieuwd naar alle ondernemingen die uit het Ron Gastrobar-concept zijn ontstaan? Neem dan een kijkje hier!

Translate

Solliciteer direct

Laat hier je gegevens achter. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op!