Over ons

In 1999 begon Ron Blaauw zijn eerste restaurant, in Ouderkerk aan de Amstel. Familie en vrienden hielpen met het schilderen van de muren, zelf kon 'ie de afwas wel doen. Dacht hij... Inmiddels weet hij dat het reilen en zeilen van een culinaire onderneming (valt of) staat met een steengoed team.

“Uit eten gaan moet een feestje zijn.” Als er één motto is waar Ron Blaauw zijn hart in zit, is het deze wel. Samen alles uit de kast halen om de gasten op culinair niveau te blijven verrassen. Met, of zonder ster: het is één groot feest. Ook moet het toegankelijk zijn, perfectionisme dat niet voelbaar is voor de gast. Nee, het gaat allemaal vanzelf.

Als je net zo’n horeca-hart hebt als Ron en zijn team, dan weet je waar we het over hebben. No-nonsense, keihard werken voor dit bijzonder mooie vak. Valt het tegen? Sterren inleveren, alles van tafel, doorgaan en weer een ster terugpakken.
Zo doen we dat bij Ron Gastrobar Groep 😉 .

Onze kernwaarden

Non-conformistisch

Toegankelijk

Perfectionistisch

Ondernemend

Attent

De restaurants

Ron Gastrobar

“Ik wil het helemaal omgooien” zei Ron na een culinaire reis naar Kopenhagen. “Ik wil een meer ongedwongen sfeer en ik wil dat het bruist!”. Ondanks het grote succes van Ron Blaauw Restaurant met twee Michelinsterren heeft Ron toch naar zijn innerlijke wensen geluisterd en is overgestapt naar het huidige Ron Gastrobar concept: €20 gerechtjes, muziek, verschillende menukaarten, cocktails en toegankelijk. Maar alles van hoge kwaliteit! Personeel met een glimlach van hier tot ginder en een drive waar je U tegen zegt. 

Ron Gastrobar Oriental

Ron wist al direct wat er ontbrak in zijn stad Amsterdam: “Een sexy en hip Aziatisch restaurant, zonder TL-verlichting!”. En zo is het meest swingende lid van de Ron Gastrobar-familie ontstaan, waar moderne kunsten met Chinese en Indonesische gerechten worden gemixt, verrassende cocktails worden geserveerd en je de grill uit de open keuken hoort. Ron Gastrobar Oriental verrast je op alle fronten en smaakt naar meer!

Ron Gastrobar Indonesia

Dit restaurant is ontstaan vanuit een persoonlijke connectie met de Indonesische cultuur: “Mijn vrouw is Indisch en op verjaardagen kwamen alle ooms en tantes met tafels vol heerlijk Indisch eten. Ik at mij helemaal vol met rendang en saté!”. Samen met je hele familie Indisch-en Indonesische streetfood en rijsttafels delen en cocktails drinken. En dat terwijl je het gevoel hebt alsof je écht in Indonesië zit; want er is van top tot teen aan het interieur gedacht.

Ron Gastrobar Indonesia Laren

Na het succes van Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk aan de Amstel was het een kleine stap naar Laren: 30,4 kilometer om precies te zijn. En deze Ron Gastrobar Indonesia zit niet zomaar op een plek, namelijk midden in het historische centrum van Laren aan de welbekende Brink. Eenmaal binnen waan je je in de tropische en rustige sferen van Indonesië, waar je – net als op vakantie – volledig in de watten wordt gelegd.

Ron Gastrobar Bij de C

Vanaf 1 september strijkt het Ron Gastrobarconcept van sterrenchef Ron Blaauw neer in Bloemendaal. Precies 10 jaar geleden werd dit concept voor het eerst in Amsterdam gelanceerd. Kenmerkend is het menu met makkelijk te delen gerechten, gecombineerd met een paar specials zoals bijvoorbeeld een ribstuk van de barbecue of een verse vis voor twee. Op zomerse dagen vertoef je op het fraaie terras, midden in de duinen en op de knussere dagen natuurlijk binnen.

Ron Gastrobar At Home

Door COVID-19 in maart 2020 sloten alle restaurants in Nederland en dus ook alle Ron Gastrobar-restaurants. Slechts twee weken daarna is Ron Gastrobar At Home ontstaan: uniek samengestelde dinerboxen voor thuis. Zo geven we nóg meer gasten de mogelijkheid om te genieten van het allérbeste van de Ron Gastrobar-restaurants. Na dat verplichte thuisblijven, gaan wij gewoon ambitieus door met die At Home boxen. Want soms wil je gewoon relaxt op de bank genieten van al dat lekkers.

Ron Gastrobar Supersoft

Op de Brink in Laren zit het meest zoete en vrolijke lid van onze familie: Ron Gastrobar Supersoft! Elk ijsje wordt à la minute voor je gemaakt en er is dagelijks een keuze van verschillende smaken, sauzen en toppings. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Wanneer je een van de Ron Gastrobar-restaurants instapt is zowel het eten als het interieur een beleving. Zo ook in de ijssalon, maar dan wel héél zoet.

Ron Gastrobar Streetfood

Ontdek de lekkerste streetfood, snacks en kleine gerechtjes van over de hele wereld bij Ron Gastrobar Streetfood. Van een Balinese taco met ayam tot pita’s uit het Midden-Oosten! Ron Gastrobar Streetfood is te vinden in (bijna) alle Mooie Boules locaties in Nederland: Amsterdam, Rotterdam, Delft en Haarlem.  Deze worden daarnaast exclusief bezorgd bij klanten van Thuisbezorgd (niet op alle locaties).

Ron Blaauw Central Station

In Ron Blaauw Central Station leer je onder leiding van de topchefs van Ron Gastrobar koken als een pro tijdens verschillende soorten kookworkshops. Daarnaast worden hier kooklessen gegeven van het Ron Blaauw College. Ron Blaauw Central Station staat dus gelijk aan een leerzame plek, waar kooktalenten ontdekt en verder gebracht worden.

Translate

Solliciteer direct

Laat hier je gegevens achter. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op!